FC Voluntari vs FC U Craiova 1948 Match en direct live du Vendredi 16/09/2022 - FOOTLIVEFootLive › Liga 1 FC Voluntari - FC U Craiova 1948 Match en direct France Ligue 1 Ligue 2 Angleterre Italie Allemagne Espagne Portugal Belgique Suisse Ligue des Champions Ligue Europa Europe (A-L) Europe (M-Z) Amérique Asie Afrique Océanie Partenaires Livescore Résultats du match FC Voluntari - FC U Craiova 1948 sur footlive. fr. FC Voluntari - FC U Craiova 1948 (Roumanie) débute le 16/09/2022 à 17:00. Avec footlive. fr suivez vos équipes de football FC Voluntari résultats et FC U Craiova 1948 résultats. Tous les résultats, les buteurs, scores en 1ère mi-temps, mi-temps, fin de match sur foot live.
FC Voluntari vs U Craiova 1948 16/09/2022 Liga I | Sambafoot71 Mihai Maximilian Popa (Gardien de but) 14 Kyriakos Papadopoulos (Défenseur) 7 Naser Ismail Aliji 35 André Lourenço Duarte Fatal error: Uncaught PDOException: SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near ') LIMIT 1' at line 1 in /home/sambaf5/sambafoot. com/wp-content/themes/odds-scanner-main/replicate/objects/data.
php:213 Stack trace: #0 /home/sambaf5/sambafoot. php(213): PDOStatement->execute() #1 /home/sambaf5/sambafoot. php(459): DatabaseData->read('football_player... ', NULL, NULL, Array, NULL, NULL, Array) #2 /home/sambaf5/sambafoot. com/wp-content/themes/os-sambafoot-child/objects/players. php(309): get_database_data(Object(DBReplicate), 'football_player... ', NULL, NULL, Array, NULL, NULL, Array) #3 /home/sambaf5/sambafoot. com/wp-content/themes/os-sambafoot-child/layouts/fixtures. php(575): get_player_position(Array) #4 /home/sambaf5/sambafoot. com/wp-content/themes/os-sambaf in /home/sambaf5/sambafoot.
FC Voluntari - FC U Craiova 1948 16/09/2022 1 0 Le 16 septembre 2022 à 17:00 Arbitre: Adrian Cojocaru Stade: Stadionul Anghel Iordanescu Compétition: Liga 1 1ère mi-temps 1-0 Vitalie Damascan Lukas Droppa Kyriakos Papadopoulos 2ème mi-temps 0-0 Daniel Florea Vadim Rata Francois Marquet Benjamin van Durmen Aurelian Chitu Sekou Sidibe William Baeten Samuel Asamoah Composition 71 Mihai Popa 7 Naser Aliji 5 Igor Armash 34 Patricio Matricardi 3 Ulrich Meleke 24 Ricardinho 22 18 Helder Tavares 98 Cristian Costin 9 77 Adam Nemec 31 Robert Popa 35 Andre Duarte 2 Radu Negru 14 6 Vlad Achim 10 Juan Bauza 30 28 Yassine Bahassa Gabriel Iancu 51 Remplaçants 33 Daniel Paraschiv 2 Cosmin Achim 28 Vlad Andres 17 Doru Andrei 6 Lukas Droppa 14 Marcelo Lopes 19 Salvatore Marrone 97 Nicolas Popescu 11 Daniel Florea 44 Mario Enache 50 Ionut Gurau 99 Ricardo Grigore 3 Lorenzo Paramatti 18 Catalin Albu 24 William Baeten 88 Francois Marquet 11 Aurelian Chitu 17 George Ganea Aidez l'équipe du site FOOTLIVE.
Universitatea Craiova vs FC Voluntari – Ponturi pariuri SuperligaUltima actualizare: 29/09 17:14 Ponturi pariuri si pronostic analizat Universitatea Craiova vs FC Voluntari Faptul ca se joaca la Craiova si se dueleaza doua echipe cu aspiratii diferite ma obliga sa mizez mai mult un succes al echipei gazda. Pana la urma pare sa fie echipa mai buna si atunci recomandarea mea este victorie Universitatea Craiova, cota 1.
60 la Superbet. Ponturi Universitatea Craiova – FC Voluntari X2 pauză – X2 final - Cota 1. 70⭐ Universitatea Craiova Mirel Radoi incearca sa mentina sus echipa antrenata de el si pare ca ii reuseste lucrul acesta. In cel mai recent joc a trecut cu 2-1 de FCSB, tot in urma unui joc disputat acasa. Golurile echipei craiovene au fost inscrise de Mitrea si de Oaida (autogol), cu toate ca meciul a fost unul strans, chiar bucurestenii avand 7-4 la suturi pe spatiul portii. In urma celor intamplate, Universitatea Craiova a urcat pe locul 5 in Superliga, avand 17 puncte si este la egalitate cu Petrolul Ploiesti.
Meciuri - Program UNIVERSITATEA CRAIOVA - Liga 1
Universitatea Craiova vs FC Voluntari – Ponturi pariuri Superliga